KOCAELİ / İZMİT - İzmit Anadolu İmam Hatip Lisesi

MUSİKİ PROJE ÖĞRENCİLERİNDEN KONSER

İzmit Anadolu İmam Hatip Lisesi Musiki Proje Bölümü 'Kocaeli Valiliği Önem Projesi' kapsamında sahneye çıktı. Konserde İmam Hatip ortaokul öğrencileri de lise korosuna dahil oldu. Misafir saz sanatçıları Kou Devlet Konservatuvarı Öğr. Gör. Nurten Yılmaz, Derince Cumhuriyet Ortaokulu Din Kültürü öğretmeni Hatice Leyla Çetin, İzmit Endüstri Meslek lisesi Müzik Öğretmeni Güngör Barış Görgin, Kou Devlet Konservatuvarı öğrencisi Ahmet Çeviker, şef İzmit İmam Hatip lisesi Müzik Öğretmeni Büşra Erim yönetiminde seslendirildi. Programda icra edilen eserler İstanbul Üniversitesi Osmanlı Dönemi Müziği Uygulama ve Araştırma Merkezi (OMAR)'dan Selma Hacıosmanoğlu ve Gönül Paçacı önderliğinde gün yüzüne çıkartılıp repertuara kazandırılan 'Osmanlı'da Çocuk Şarkıları' ydı.

24-10-202324-10-202324-10-2023

Yayın: 24.10.2023 - Güncelleme: 24.10.2023 16:18 - Görüntülenme: 178