KOCAELİ / İZMİT - İzmit Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ara

Kocaeli Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Türk Müziği Bölümü’nden Arş.Gör. Gökhan Çaylak, Okulumuz Musıki Proje bölümü öğrencilerine ud, İstanbul lâvtası ve şehrud çalgıları hakkında söyleşi gerçekleştirerek Öğr. Gör. Nurten Yılmaz’ın bendir eşliğiyle dinleti sundu.

Eyl

2023 -2024 Eğitim Öğretim yılına İlköğretim Haftası programı icra edilerek başladı.Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Şehmus KESİCİ yönetiminde öğretmen ve öğrencilerimizin görev aldığı programımız öğrenci, öğretmen ve velilerimizn katılımıyla okul müdürü Mustafa YAĞIZ'ın selamlama konuşmasıyla devam etti.Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımının sunumuyla sona erdi.

Ekm

İzmit Anadolu İmam Hatip Lisesi Musiki Proje Bölümü 'Kocaeli Valiliği Önem Projesi' kapsamında sahneye çıktı. Konserde İmam Hatip ortaokul öğrencileri de lise korosuna dahil oldu. Misafir saz sanatçıları Kou Devlet Konservatuvarı Öğr. Gör. Nurten Yılmaz, Derince Cumhuriyet Ortaokulu Din Kültürü öğretmeni Hatice Leyla Çetin, İzmit Endüstri Meslek lisesi Müzik Öğretmeni Güngör Barış Görgin, Kou Devlet Konservatuvarı öğrencisi Ahmet Çeviker, şef İzmit İmam Hatip lisesi Müzik Öğretmeni Büşra Erim yönetiminde seslendirildi. Programda icra edilen eserler İstanbul Üniversitesi Osmanlı Dönemi Müziği Uygulama ve Araştırma Merkezi (OMAR)'dan Selma Hacıosmanoğlu ve Gönül Paçacı önderliğinde gün yüzüne çıkartılıp repertuara kazandırılan 'Osmanlı'da Çocuk Şarkıları' ydı.

Ekm

İzmit Anadolu İmam Hatip Lisesi Musiki Proje Bölümü 'İmam Hatip Şenlikleri' kapsamında sene sonu konseri gerçekleştirdiler.  Misafir saz sanatçıları Kou Devlet Konservatuvarı Öğr. Gör. Nurten Yılmaz, Derince Cumhuriyet Ortaokulu Din Kültürü öğretmeni Hatice Leyla Çetin, İzmit Endüstri Meslek lisesi Müzik Öğretmeni Güngör Barış Görgin, Kou Devlet Konservatuvarı öğrencisi Ahmet Çeviker, şef İzmit İmam Hatip lisesi Müzik Öğretmeni Büşra Erim yönetiminde seslendirildi.

May

Oulumuzda ortaokul bölümü sınıflarda ağırlıklı İngilizce Yabacı Dil programı uygulanmaktadır. Din Öğretimi Genel Müdürlüğü koordinesinde Yoğunlaştırılmış Dil Programı Yıl Sonu İzleme Değerlendirme Sınavı 31.05.2023 Çarşamba günü 5. ve 6. sınıflarında Yabancı dil öğretmenlerimizin rehberliğinde öğrencilerimize uygulanmıştır..

May

MEB Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan meslek dersleri çoktan seçmeli soruları öğrenciler için hazırlanarak meslek dersleri